Адвокат Андрій Циганков, що представляє інтереси Генадія Кернеса, зацікавився особою радника міністра МВС Антона Геращенка. Він надіслав запит у міністерство внутрішніх справ, аби дізнатися, яку посаду займає там Геращенко.

З департаменту кадрового забезпечення Цинганкову офіційно відповіли, що Антон Геращенко не є радником міністра МВД – ні на громадських засадах, ні на будь-яких інших. Повноваження з нього зняли у зв'язку з обранням народним депутатом.

"Уся країна бачила і чула звинувачення Геращенка стосовно Геннадія Кернеса. У титрах було вказано, що Геращенко – радник міністра МВС, що логічно пояснювало наявність у нього конфіденційної інформації про кримінальні справи, провадження щодо яких зараз триває. Чому людина, котра не має жодного відношення до МВС володіє конфіденційною інформацією?" - обурюється Циганков.

Антон Геращенко є секретарем комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення діяльності правоохоронних органів. Недавно він порівняв Кернеса з АльКапоне та розповів деякі подробиці скандалу довкола суду.

Меру Харкова інкримінують викрадення людини, катування та погрози.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще