17 липня пройдуть довибори в Раду в округу №27 в Дніпрі. До Центрвиборчкому вже подали документи Дарт Вейдер і Загід Краснов, з проханням зареєструвати їх кандидатами в депутати Верховної Ради.

Всього в окрузі №27 зареєстровано 22 кандидата в депутати Верховної Ради.

У Державній міграційній службі повідомили, що їм на підставі свідоцтва про зміну імені та прізвища на Загід Краснов були зроблені нові паспорти, Деснянського районного відділенням в Києві в один день, а саме 11 червня.

У вересні 2014 року, напередодні позачергових парламентських виборів, ці люди також отримали нові паспорти на ім'я Дарта Вейдера. Їхні справжні імена не вказані.

У травні Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом в окрузі №27 голови депутатської фракції "Громадянська сила" в Дніпропетровській міській раді Загід Краснова. Так само в ЦВК надійшли документи на реєстрацію від двох громадян. Ці громадяни змінили в червні паспорта в зв'язку зі зміною імені та прізвища на Олександр Момот.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Онищенко в "бігах", а його картка голосує

Олександр Момот, колишній начальник Придніпровської залізниці, ще не подавав документи на реєстрацію. За результатами моніторингу Комітету виборців, впізнаваним кандидатом в окрузі є Краснов. Другим, за даними КВУ, кандидатом є старший офіцер відділу Міністерства оборони Тетяна Ричкова. "Блок Петра Порошенка", розглядав її кандидатуру для висунення, проте офіційно висунув Сергія Риженка. Це головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова

Від партії "Укріп" балотується адвокат голови партії Геннадія Корбана, Оксана Томчук, від партії "Відродження" - колишній перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Анатолій Крупський.

У порядку самовисування, від партії "Опозиційного блоку" балотуються Анжеліка Пилипенко, обрана до Дніпропетровської міськради.