Згідно із концепцією прогнозування "чорні лебеді", навіть будь-яикй малозначний чинник може призвести до серйозної кризи. Тому будь-який дрібний інформаційний привід може призвести до політичної кризи.

На думку політолога Віктора Небоженка, стабільність Верховної Ради зараз "висить на волоску" і будь-який конфлікт може привести до непередбачуваних наслідків, зокрема і до проведення дострокових виборів.

"Всі тихенько готуються до виборів, але всі думають, що вони будуть десь там, а криза може наступити дуже швидко. Так ось в Україні відбудеться якийсь злам. Станеться щось дрібне, на яке ми подумаємо, що воно чисто піарівська, а воно раптом стане дуже серйозним", - зазначив Віктор Небоженко для UKRLIFE.TV.

Читати також: Прокуратура арештувала не того Кацубу

Як відомо, раніше Петро Порошенко запевнив міжнародних кредиторів, що наступних декілька років виборів до парламенту в Україні не буде. В той же час, багато експертів наголошують, що стабільність ВР є дуже ситуативною і при подальшому тиску президента на прийняття важливих для країни рішень - вона може моментально зникнути.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще