Шевченківський райсуд Києва заарештував російського військового Олександра Александрова, затриманого в Луганській області.

Відповідне рішення винесла суддя Валентина Малиновська.

Таким чином, суд задовольнив клопотання прокуратури про арешт підозрюваного на два місяці до 19 липня включно. Засідання проходило в режимі відеоконференції, оскільки Александров перебуває в Київському військовому госпіталі.

Нагадаємо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя українські бійці затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Міноборони Росії заявило, що зазначені громадяни проходили військову службу, але діючими військовими не є.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читайте також: Російських військових закликають живими в полон не здаватися

Один з військових РФ - Олександр Александров, сержант з третьої бригади спецназу в Тольятті (РФ), контрактник, служить з 12 грудня 2012 року. Другий - капітан Євген Єрофеєв родом з Куйбишева.