Російський офіцер Олександр Александров не буде оскаржувати рішення суду про свій арешт. Про це повідомив його адвокат Костянтин Кравчук.

"Мій підзахисний вважає, що оскарження арешту до 19 липня ніяк не вплине на його подальшу долю в цій справі. У мого підзахисного обрана позиція сприяти слідству. А умови утримання в VIP-палаті військового госпіталю його більш ніж влаштовують", - розповів Костянтин Кравчук.

Захисник спецназівця направив подання до Генпрокуратури з проханням зняти з Александрова звинувачення в тероризмі. Адвокат каже, що його клієнт не застосовував на території України вогнепальну зброю. Тому його можна визнати винним тільки в незаконному перетині державного кордону з метою збору розвідданих, вважає юрист.

Раніше затриманих російських військових у госпіталі відвідав російський консул Олексій Грубий.

Читайте також: Полонений спецазівець шокований заявою дружини

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя українські бійці затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Міноборони Росії заявило, що вони проходили військову службу, але не є діючими військовими.