Російській владі вдалося переманити на свій бік лише трьох представників Меджлісу. Про це заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

"З 33 представників Меджлісу вони трьох на свій бік перевели. Один за кілька років до окупації Криму був стукачем ФСБ, в іншого проблеми з роботою. Окупаційна влада докладає дуже багато зусиль, щоб змусити Меджліс прийняти приєднання Криму до РФ", - зазначив він "112 каналу".

За його словами, Меджліс російській владі не вдалося зламати.

Читайте також: Фото дня: московський студент вимагає повернути Крим Україні

Нагадаємо, 18 березня 2014 президент Росії Путін підписав закон про прийняття Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні в Криму відбувся "референдум" про статус Криму, після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову "Про незалежність Криму".

14 вересня у окупованому Криму пройшли "вибори" за російським законодавством до "Державної ради", а в Севастополі - до "законодавчих зборів" міста.

Після анексії Криму РФ почалися утиски кримських татар, обшуки в їхніх будинках. Самому Джемілєву забороняють в'їзд до Криму.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще