4-5 вересня в Китаї пройде зустріч лідерів країн "Великої двадцятки". Саме до цієї зустрічі президент Росії Володимир Путин приурочив перемир'я на Донбасі, вважає директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Валентин Бадрак.

Ні про яке тривале перемир'я і мирне вирішення конфлікту на Донбасі і мови бути не може, оскільки російський президент поставив за мету знищити Україну як державу, каже експерт.

Для цього до українського кордону вже стягнуто досить військ. Тільки український народ і українська армія можуть перешкодити загарбникам, вважає Валентин Бадрак.

"Для України, для української армії це чудова можливість перевести дух. Але я не вірю, що це перемир'я буде діяти довго. У кращому випадку це може бути до початку або до закінчення зустрічі в Китаї. Початок навчань 5 вересня. "Кавказ 2016" – навчання, які можуть легко перейти в наступ на Україну", - повідомив Бадрак для "Донбас. Реалії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські хакери відрепетирували зрив виборів у США.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще