Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін повідомив про намір публікувати частину матеріалів справи його підзахисної української льотчиці Надії Савченко в інтернеті.

Про це він написав у своєму Твіттері, повідомляє Радіо Свобода.

"Завтра (22 червня) я запускаю свій оновлений сайт. Там я почну викладати частину матеріалів кримінальних справ по Савченко", – написав Фейгін.

Минулого тижня, 17 червня, минув рік від дня незаконного ув'язнення української льотчиці, депутата Верховної Ради України і делегата ПАРЄ Надії Савченко, яка нині перебуває за ґратами в Росії. Там її звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів, які нелегально перебували на Донбасі, а також у незаконному перетині російського кордону.

Читайте також: Савченко залишили в СІЗО до жовтня

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Її захист заявляє, що справа сфальсифікована, ніяких доказів причетності Савченко до загибелі журналістів не існує, а російський кордон вона не перетинала з власної волі.

За час арешту Савченко двічі оголошувала голодування на знак протесту проти свого тримання під вартою.