Список найзаможніших урядовців очолив голова Державної фіксальної служби.

Роман Насіров задекларував за минулий рік 4,8 млн гривень доходів. Його заступник Костянтин Лікарчук на другій сходинці в топі найбагатших. Він задекларував 2,9 млн гривень.

Такі дані оприлюднили на прес-конференції експерти Transparency International Україна.

Фахівці проаналізували близько 250 декларацій чиновників, окрему увагу приділивши аналізу близько 70 декларацій правоохоронців і суддів.

Торік, згідно з декларацією, Степан Полторак отримав подарунків майже на півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Доходи міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, судді Конституційного суду Олександра Тупицького та першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського перевалили за мільйон.

Читайте також: Депутати дозволили пенсіонерам не заповнювати декларації для субсидій

Одним із власників найбільших рахунків у банку став секретар РНБО Олександр Турчинов.

А заступник голови Державної прикордонної служби Олег Бляшенко задекларував найменшу серед усіх високопосадовців річну зарплатню у 26152 грн, при цьому маючи дві квартири і три автомобілі.

Однак, такі урядовці, як Арсен Аваков та генпрокурор Віктор Шокін взагалі не мають на чому їздити. Натомість Олег Гладковський, перший заступник секретаря РНБО, не має квартири, зате у членів його сім'ї – цілих шість.