Генеральний прокурор Віктор Шокін спростовує заяви про те, що ніби тисне на команду своїх заступників Сакварелідзе-Каська.

Про це він заявив у коментарі "Українській правді".

"Інформація, поширена ЗМІ щодо начебто моєї поїздки до суду з метою отримання дозволу на обшук - повна і абсолютна нісенітниця", - прокоментував Шокін заяву депутата Мустафи Найєма про те, що він в Апеляційному суді вимагав визнати незаконними обшуки у затриманих прокурорів.

Також генпрокурор заявив, що проти слідчих і прокурорів, які розслідують справи затриманих Шапакіна і Корнійця, немає проваджень.

Читайте також: Шокін приїхав до суду "відмазувати" прокурорів-хабарників – Найєм

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Заступник генпрокурора Юрій Столярчук наголосив, що інформація про те, що він вимагає в суді дозволу на доступ до трафіку телефонних номерів слідчих Давида Сакварелідзе не відповідає дійсності. Також зампрокурора заперечує паралельне розслідування з перевірки слідчої групи Сакварелідзе-Каська.

Нагадаємо, депутат від БПП Сергій Лещенко повідомив, що проти слідчих і прокурорів, які підпорядковуються Сакварелідзе і Касько, відкрили кримінальне розслідування за звинуваченням у внесення недостовірних фактів у матеріали кримінального провадження.