Міжнародний суд ООН в Гаазі винесе рішення про введення тимчасових заходів щодо Росії орієнтовно в квітні.

Про це повідомила український представник, заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль, передають "Українські новини". Він відмовилася прогнозувати, яке рішення прийме суд і чи буде воно на користь України. Але сподівається, що воно буде справедливим.

Заступник міністра наголосила, що українську сторону займає весь світ. Зеркаль додала, що Росія повинна відповідати за свої дії, а притягнутий її до відповідальності може тільки Міжнародний суд ООН.

Україна передала міжнародної інстанції всю переписку і записи бесід з представниками Росії з початку конфлікту на Донбасі. Головна вимога української сторони в суді - вжити тимчасових заходів проти Росії до початку розгляду справи по суті.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, позитивне рішення Міжнародного суду ООН в Гаазі дозволить змінити риторику ведення переговорів з Москвою на міжнародній арені.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще