Фракція "Блоку Петра Порошенко" веде в парламенті переговори про розширення існуючої коаліції, щоправда значних результатів у цьому питанні поки що досягти не вдалося.

Про це розповів заступник голови пропрезидентської фракції Олексій Гончаренко, повідомляє "112 Україна".

Як пояснив він, фракція хоче "коаліцію на п'ятьох", про що неодноразово говорилося. Тобто повернути її до того формату, який був спочатку: з "Самопоміччю", "Батьківщиною" і "РПЛ".

Крім того, за словами Гончаренка, в БПП готові до розширення діючої більшості.

"Роботи в Україні дуже багато, потрібно працювати, нести відповідальність, а не лише критикувати", - пояснив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

водночас, як зазначив нардеп, хоча переговори у Верховній Раді і ведуться, однак результатів, про які можна проінформувати громадськість, поки немає.

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ писали про проект коаліції, яку нібито хочуть створити фракції "Народного фронту", БПП і "Радикальної партії". Вони збираються розділити посади, змінити Конституцію, а вибори провести у квітні 2017 року.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", від депутатів провладних фракцій посипалися погрози на адресу видання "Страна.uа" після публікації про те, що у Верховній Раді немає коаліції.