Лідер партії "Батьківщини" розповіла, навіщо і чому змінила імідж: виявляється, політик більше не хоче виглядати бійцем, а зачіска додала їй жіночності.

Про це вона розповіла "ТСН". "Насправді, деякі кажуть, що коли я заплітаю косу, це бойовий окрас. І я йду на якусь політичну війну. Я дуже люблю свою цю традиційну зачіску, коли я заплітаю косу, і, чесно кажучи, вона дуже зручна. У ній можна спати в машинах, стояти під снігом на мітингах, тебе обдували всі вітри, але коса непохитна. І ніколи в житті ти не турбуєшся про свою зачіску. але зараз я вирішила трохи змінюватися як жінка, і думаю, що зараз, я стала більше схожа на жінку ніж на бійця".

Також Юлія Володимирівна зазначила, що і нова зачіска зручна і не вимагає багато часу. Незважаючи на те, що коса стала по-справжньому рідною і навіть певним символом політика, на жіночні локони йде зовсім мало зусиль: косу заплести можна за сім хвилин, а тут - і того менше: "хвостик зав'язала - і в бій".

Що стосується убрань, лідер "Батьківщини" зазначила, що ще в минулому році ходила в нарядах улюбленого Луї Витона, а нині робить вибір на користь молодих українських дизайнерів.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як український прем'єр Володимир Гройсман назвав Тимошенко мамою української корупції та популізму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще