Днями головний військовий прокурор Анатолій Матіос вразив символічним на його думку татуюванням, але він виявився далеко не останнім українським політиком, кому до вподоби подібні експерименти.

Про це повідомляє gazeta.ua.

Наприклад, одразу кілька татуювань свого часу зробив Олексій Савченко, який очолює обласну державну адміністрацію Миколаївщини. Саме його вважають одним із найбільш заможних керівників.

Кілька малюнків також має радник голови МВС Зорян Шкіряк, а також депутат від «Народного фронту» Ігор Лапін, колишній командир «Айдару». У його колеги Миколи Гаврилюка є татуювання на лівій руці, а в депутата від провладної фракції Олега Петренка – зображення ангела.

Його колега по фракції Михайло Гаврилюк, відомий в народі як козак Гаврилюк, теж має татуювання на лівій руці, а у радикала Ігоря Мосійчука – тризуб на великому пальці лівої руки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анатолій Матіос похизувався татуюванням із зображенням сови на лівому плечі.