Міністерство закордонних справ Польщі викликало українського посла через нічний обстріл консульства в Луцьку.

Про це повідомляє прес-служба польського зовнішньополітичного відомства. Польські дипломати мають намір обговорити інцидент з українським послом.

"У міністерство закордонних справ був викликаний посол України в Польщі. Наше представництво в Києві вручить, крім того, ноту протесту до українського МЗС", - пояснили в МЗС Польщі.

Польські дипломати обговорять посилення охорони генконсульства в Луцьку. Крім того, вони наполягають на якнайшвидшому з'ясуванні причин і винуватців обстрілу.

На місці інциденту правоохоронці виявили металеві осколки і залишки ручного протитанкового гранатомета. За попередньою версією, правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею "теракт".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, невідомі обстріляли вночі 29 березня будівлю генерального консульства Польщі в Луцьку. Очевидці відзначають, що був виразніше чути сильний хлопок.