Польські праворадикали виступили проти українізації місцевого ринку праці.

Як пише "Польське радіо", активісти "Національно-радикального табору" (ONR) і "Всепольської молоді" провели акцію протесту навпроти Канцелярії прем'єр-міністра.

Спікер ONR Томаш Калиновський заявив, що в 2016 році в Польщі приїхало понад мільйон українців. Радикали при це уточнили, що їхня акція спрямована не проти українців, а проти уряду, яке створює умови для роботи українців в Польщі.

Варто відзначити, що тут же зібралися прихильники політики уряду. Її учасники вигукували гасла: "Націоналізм не пройде", "Моїй батьківщиною є гуманність", "Польща вільна від фашизму".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що польські політики хочуть раз і назавжди поставити крапку в історичних суперечках і в питаннях історичної політики. 16 і 17 лютого в польському Сеймі представники польського політикуму зустрінуться з одинадцятьма українськими депутатами, які входять в міжнародну парламентську групу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще