Російських байкерів з мотоклубу "Нічні вовки" не пустили на територію Польщі. Причиною такого рішення прикордонників стали підозри в їх причетності до екстремістської організації.

Про це повідомив представник мотоциклістів Євген Строгов, передають російські ЗМІ. Він розповів, що кордон вдалося перетнути тільки байкерам, які представляли європейські країни. Серед них були і білоруські учасники, а також мотоциклісти з Польщі, Німеччини та Словаччини.

Керівник клубу і один із улюбленців президента РФ Олександр "Хірург" Залдостанов сказав, що в Польщу проїхали тільки дев'ять представників "Нічних вовків".

Маршрут російських байкерів пролягає через Смоленськ, Мінськ, Варшаву, Братиславу і Дрезден. Фінальною крапкою їх пробігу повинен стати Берлін, куди вони хочуть приїхати 9 травня.

У попередні два роки польські прикордонники також не пускали "Нічних вовків" на територію європейських країн. Їх пробіг блокували на кордоні з Білоруссю.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, мотопробіг російських байкерів з клубу "Нічні вовки" опинився під пильною увагою українських прикордонників. Їх підозрюють у можливій підготовці провокацій в Україні.