Не дивлячись на скрутну економічну ситуацію населення Донецька, "влада" вирішила влаштувати масове гуляння на честь Дня міста. Донеччани відзначають своє свято в останню неділю серпня.

Керівництво "ДНР" запросило на свято відомих кремлівських виконавців та улюбленців. Вже звичним гостем подібних заходів терористів став Йосиф Кобзон, якого нещодавно визнали "народним артистом "ДНР".

Також на святі будуть присутні відома російська рокерша Юлія Чичеріна, представник іншого рок-гурту "Агата Крісті" Вадим Самойлов, гурт "Архипелаг", Джанго та ВІА "Добры молодцы".

Родзинкою "культурної" програми стануть путінські улюбленці "Нічні вовки". Байкери на чолі із Хірургом останнім часом представляють російського президента майже на всіх політичних заходах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Гравці "Шахтаря" вийшли на матч у шахтарських касках

Уряд "республіки" запрошує на святкування усіх мешканців міста. Донеччани "насолоджуватимуться" цим концертом абсолютно безкоштовно.