На матч шостого туру Чемпіонату України футболісти донецького "Шахтаря" вийшли на поле у шахтарських касках. Окрім частини екіпіровки гірника, на футболках гравців з'явився знак міста Донецьк.

Так футболісти команди та персонал клубу вирішили привітати усіх донеччан із днем міста. Помаранчево-чорна форма гірників прикрашена емблемою Донецька. День Донецька відзначається в останню неділю серпня.

Також футболісти привітали шахтарів України із професійним святом. На честь працівників цієї професії футболісти одягнули частину їхньої екіпіровки - каску.

Читайте також: До збірної України додатково викликали форварда "Шахтаря"

Свій домашній матч у Львові "Шахтар" розпочав о 19:00. Гірники грають проти донецького "Металурга".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У вівторок "Шахтар" відсвяткував вихід до групового етапу Ліги Чемпіонів. Підопічні Луческу зіграли 2:2 із австрійським "Рапідом".