Головний тренер збірної України Михайло Фоменко повідомив про те, що форвард "Шахтаря" Олександр Гладкий буде додатково викликаний до збірної.

Про це повідомляє "Футбол 24".

"Підготовка до матчів пройде як завжди - тренування, теорія, вивчення ігр суперників. Після матчу з білорусами, 5 вересня, на наступний день зі Львова вилітаємо до Словаччини. Враження від гри збірників різне. Вирішив викликати в збірну ще одну людину за підсумками перегляду єврокубкових матчів - Олександра Гладкого. Дай Бог, щоб все обійшлося без травм сьогодні, завтра і післязавтра", - сказав Фоменко.

Читайте також: Футболіст "Дніпра" Роман Зозуля нагороджений за допомогу країні (фото)

Нагадаємо, Україна зіграє матчі кваліфікації Євро-2016 проти Білорусі (5 вересня у Львові) та Словаччині (8 вересня в Жиліні).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще