Сьогодні, 28 серпня, нападник дніпропетровського "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля отримав медаль "За заслуги перед Збройними Силами України" від Міністерства оборони України.

На своїй сторінці в Facebook він похвалився нагородою: "Вручили в Міністерстві оборони!"

Читайте також: Скандальний футболіст Балотеллі повертається до "Мілану"

Нагороду Зозуля отримав за активну допомогу українській армії. Крім того, Роман є активним волонтером ГО "Народна армія", яка регулярно здійснює допомогу бійцям на передовій і в тилу.

Нагадаємо, що нападник "Дніпра" Роман Зозуля запустив в соціальних мережах флешмоб на підтримку української армії, після чого ініціативу підхопили інші футболісти. Зозуля на своїй сторінці у Facebook напередодні написав: "Естафета. Кожен, хто її приймає, переводить 1000 гривень на рахунок. Подивимося, що з цього вийде". До посту гравець прикріпив розрахунковий рахунок, на який можна переказати кошти, а естафету передав воротареві "Дніпра" Яну Лаштувці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще