У Мюнхені померла акторка Крістіна Кауфман, відома за роллю у фільмах "Безжалісне місто" і "Тарас бульба" (1962р).

Про це повідомляє Associated Press.

Кауфман на 73-му році життя здолала важка хвороба. Останні роки вона безнадійно боролась з лейкемією.

Артистку у 1961 році номінували на престижну кінопремію "Золотий глобус" за роль у картині "Безжалісне місто" з Кірком Дугласом.

Кауфман народилась у Німеччині в місті Ленгдорф у 1945 році. Будучи ще дитиною, у сім років Крістіна дебютувала на великих екранах. ЇЇ покликали зіграти у мюзиклі. З 1954 по 1959 рр Кауфман знялась у десяти фільмах. ЇЇ кар’єра розвивалась миттєво і вона швидко завоювала любов мільйонів глядачів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Німці обожнювали юну актрису та називали її ніжно "Лялечкою".

Красуня Кауфман насмілилась навіть у свої 54 роки оголитися для журналу "Playboy", після чого її називали найкрасивішою бабусею.

Останні роки Крістіна присвятила себе бізнесу, вона відкрила власну лінію косметики. Також жінка спробувала себе в ролі письменниці та випустила серію книг про красу та здоров'я.

Як повідомляв раніше інформаційний портал Знай.ua, у мережі оприлюднили невідоме раніше відео похорону радянського диктатора Йосипа Сталіна