Прикраси є заключним етапом у формуванні образу. Найзатятіші модниці знають, що за допомогою доповнення до образу можна абсолютно кардинально перетворити свій нудний зовнішній вигляд на яскравий і помітний образ. Але є і негативне ставлення у жінок до аксесуарів. Дехто каже, що прикраси навпаки псують зовнішній вигляд.

Але коли все в міру, то і вид зовсім інший!

Сьогодні ми поговоримо про прикраси, коли їх і з чим найкраще поєднувати.

Не варто забувати про те, що прикраси - дуже важлива деталь нашого образу і частина гардероба. Незалежно від того, є вони недорогою біжутерією або ексклюзивними ювелірними виробами, їх вплив на наш зовнішній вигляд складно переоцінити.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Формуйте свій образ починаючи з одягу. Речі, на яких вже присутні елементи прикрас, намистини, стрази, ланцюжки, яскраві елементи, в цьому випадку мінімальна кількість біжутерії буде до речі. Якщо ваші речі створюють образ помітною жінки, тоді використовуйте дрібні прикраси без додавання каменів, страз і тд.

Однотонний одяг дозволяє підбирати великі та яскраві прикраси. Одяг з великим принтом може добре виглядати з мінімалістичним або витонченими аксесуарами.

Одяг з великим і дрібним принтом дозволяє застосовувати велику біжутерію зі стразами і камінням. В цьому випадку добре дивитимуться прикраси, які схожі за колірною гамою з одягом.

Важливо враховувати відповідність одягу і прикрас. Наприклад, якщо у ваш образ диктує вуличний стиль, тоді краще підібрати прикраси, які будуть відповідати образу, іншими словами класичні сережки будуть не до місця.
Спорт прекрасно виглядає з лаконічним намистом із пластику або металу.

Так само варто враховувати ціну на прикраси. Якщо ви одягаєтеся в шикарну сукню дизайнерської роботи і доповніть його дешевим прикрасою зі штучних каменів, то ваш образ може в мить зіпсуватися. У рідкісних випадках виходить вибрати дешеву, але якісну підробку і поєднати її з дорогим сукнею. Але тут теж потрібна міра, занадто розкішні і масивні прикраси не підійдуть до сукні, яке за фактом і на вигляд дуже дорого коштують. До красивим і дорогим образам, суконь на урочистий вечір підійдуть прикраси з натуральними дрібними каменями.

Іноді найпростіші речі можна виділити завдяки дорогим прикрасам. Наприклад, у вас є старий і улюблений светр, який ви готові носити ще років п'ять, але виглядає він вже не так свіжо, як хотілося. Ви можете дрібним елементом, у вигляді сережок або підвіски з маленькими каменями підкреслити ваш нудний і простий спосіб.

Якщо на вас кілька прикрас, які ви підбирали окремо один від одного, вони повинні бути виконані якщо не з одного матеріалу, то обов'язково з поєднаних за кольором і стилю.

Якщо ви хочете носити безліч прикрас одночасно, варто ретельно продумати образ, щоб це не виглядало несмаком. Наприклад, багато кілець на одній руці прекрасно виглядають, якщо вони виконані в єдиному дизайні і стилі.

Як завжди, в створенні образу стилісти рекомендують розвивати в собі почуття міри і стилю.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви хочете виділятися з натовпу, образ можна додати аксесуарами, капелюхом, хусткою, рукавичками, капелюхом. Посилайтеся на ваші смаки і настрій при створенні образу.