Українські журналісти знаходяться на передовій інформаційної війни, тому для країни і її жителів украй важливі ті медіа, які борються з дезінформацією - найбільшою проблемою.

Відповідну заяву зробила американський посол у Києві Марі Йованович на міжнародній медіаконференції, передає "Радіо Свобода".

"Ми вважаємо, що подальше просування України на шляху реформ - найкращий спосіб врятувати її суверенітет, врятувати від зовнішніх загроз, російської агресії. Але це нелегко. Багато викликів, одна з найбільших проблем - поширення дезінформації", – заявила вона.

За словами посла, українські журналісти стоять в самому авангарді битви з пропагандою. Країні потрібні ЗМІ, яким довіряє народ, тому що дезінформація стала справжньою зброєю.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", кремлівські пропагандисти пустили чергову "байку" про Україну. На цей раз в путінських ЗМІ з'явився якийсь "мінер", що тероризує російські міста.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще