Голлівудським зіркам важко побудувати стосунки з людьми, далекими від шоу-бізнесу. Виконавець головної ролі у фільмі "Зоряні війни: Пробудження сили" Джон Бойега не став винятком.

У нещодавньому інтерв'ю на популярному британському шоу Грема Нортона актор розповів, що після участі у легендарній сазі йому довелося розірвати стосунки з коханою дівчиною.

І все через пораду давнього приятеля і колеги по цеху Орландо Блума.

"Я був знайомий з Орландо, і ще до того, як вийшли "Зоряні війни-7", він дав мені пораду: знайти кохання свого життя до того, як вийде фільм. І я це зробив. Вона не знала, чим я займаюся, до тих пір, поки одного разу ми не проїжджали через Таймс-сквер, і вона запитала, чим я заробляю на життя. Я глянув угору, показав на білборд "Зоряних воєн", на якому я зі світловим мечем, і сказав - "ось цим" , - повідав Бойега.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

На дівчину постер справив настільки сильне враження, що акторові навіть довелося заблокувати її номер у мобільному телефоні.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", творці "Зоряних воєн" анонсували дату виходу нової частини.