У Шаргородському районі Вінницької області на підприємство з видобутку вапняку "Мурафський кар'єр" напали 15 осіб, озброєні помповими рушницями, автоматами "Калашникова", гранатами і пістолетами. Є поранені.

Про це повідомив начальник зміни служби "Донбас-безпека", що охороняє кар'єр.

Днем до кар'єру під'їхали автомобілі без номерів. Люди в цивільному представилися службою перевірки. Після цього вони виманили кількох охоронців, побили їх і взяли у заручники.

Служба охорони відкрила по нападникам вогонь, почалася перестрілка. Бій тривав близько години. Нападники, прикриваючись заручниками, відійшли. Начальника підприємства поранило дробом у груди.

Читайте також: На Київщині затримали підозрюваного у вбивстві волонтера (відео)

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Двох наших покалічили, прикладами розбили голову. Будівля була оточена, всі вікна вибиті. Після бою викликали спецназ, який заарештував один з автомобілів з двома нападниками", -сказав охоронець.

Побитих заручників злоумисники кинули в полі, де їх знайшли співробітники кар'єра. Постраждалим надали медичну допомогу.