Бойовики на Донбасі створюють дві великі ударні групи для можливої атаки на Волноваському і Приморському напрямках.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на оперативні дані "Інформаційного спротиву".

"Згідно з висновками групи ІС, виходячи з оперативної інформації, в даний час терористи створюють дві великі ударні тактичні групи: одну на Волноваському напрямку (на південь від Донецька) на ділянці від Оленівки до Гранітного, Старомар'ївки. Другу - безпосередньо на Приморському напрямку і трохи північніше від Безименного до Павлополя і Чермалика", - зазначив він.

Найбільш напружена ситуація, за даними "Інформаційного спротиву", склалася на Донецькій та Горлівській ділянках. Там впродовж доби зафіксували основну кількість обстрілів і збройних провокацій з боку терористів.

Читайте також: Бойовики обстріляли мирне селище Новгородське із танків

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

До ділянки від Мар'їнки і до північно-західних околиць Горлівки, за словами нардепа, додалася ще одна ділянка особливої активізації бойовиків. Це район населеного пункту Світлодарськ, Луганське та Миронівське.

Тимчук наголосив, що терористи активно використовують заборонену Мінськими угодами важку артилерію. Вони проводять обстріли з мінометів, гармат, самохідні артустановок калібром вище 120 мм.