Протягом минулої доби зафіксували 75 обстрілів позицій сил АТО з боку російсько-терористичних військ. 39 із них - із 18:00 до опівночі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З 20-ї години, майже одночасно, обстріляли із 120-мм мінометів наші позиції населених пунктів Красногорівка та Нижнє. Пізніше бойовики почали довготривалі обстріли поблизу населених пунктів Піски, Майорськ, Перше Травня, Миколаївка", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Запоріжжі переселенці і волонтери підтримали бійців АТО

Із 152-мм артилерії вели вогонь по позиціям сил АТО в районі Курдюмівки. Двічі з танку – поблизу Березового.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Обстрілів зі стрілецької зброї та мінометів зазнали позиції українських військ в районах населених пунктів Авдіївка, Неліпівка, Жовте, Луганське, Чермалик, Опитне, Трьохізбенка, знову Піски та Майорськ.

Сьогоднішня доба почалася обстрілами з танку позицій захисників України поблизу населеного пункту Березове. Пізніше бойовики обстріляли Красногорівку: о 04:50, протягом півгодини, вони гатили зі 122-мм гаубиць.

Вогонь по позиціях неодноразово йшов поблизу населених пунктів Мар'їнка, Опитне, Красногорівка, Верхньоторецьке.

"Українські військові надійно утримують оборонні рубежі та дають гідну відсіч ворогові", - підсумував спікер АТО Дмитро Гуцуляк.