25 липня в суботній день по проспекту Тракторобудівників у Харкові сталось нове пограбування інкасаторів.

Двоє грабіжників напали на автомобіль інкасаторської служби, яка проводила інкасацію торгівельної точки однієї з продовольчих фірм, побили водія,викрали інкасаторський автомобіль та втекли на ньому – повідомляє прес-служба ГУ МВС України на Харківщині.

"Під час нападу водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді синців і саден. Зловмисники втекли з місця події на службовому автомобілі інкасаторської служби. За попередніми даними, нападники заволоділи грошовими коштами в розмірі 50 тисяч грн" - йдеться в повідомленні.

Наразі міліція Харкова відкрила кримінальне провадження за статтею 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та з'ясовує обставини розбійного нападу на інкасаторів.

Нагадаємо, що цього ж місяця озброєний автоматом чоловік скоїв розбійний напад на автомобіль "Укрпошти" в Харкові. Злочинець застрелив трьох листонош, та викрав приблизно 2,3 млн.грн.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Детальніше тут: З'явились деталі ранкової стрілянини у Харкові