В інтернет виклали відео з артилерійськими установками та системами залпового вогню терористів з Луганська.

На кадрах відео, знятого, імовірно, в Луганській області, можна бачити "Гради" і 122-мм самохідні "Гвоздики", а також величезну кількість ящиків з боєприпасами.

Нагадаємо, що ситуація на Донбасі останнім часом загострилася. Бойовики знову ведуть обстріл позицій українських військових і мирних жителів "Градами", повідомляє Штаб військової операції.

Читайте також: "Айдар" викрив групу терористів і показав їх особисті речі (фото)

Так, вчора ввечері бойовики обстріляли "Гвоздиками" житлові квартали Авдіївки, також терористи використовували 152-мм гаубиці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також при обстрілі Зайцева, Гольмівському і Горлівки вчора вночі бойовики використовували 152-мм артилерію, 120-мм міномети, танки, стрілецьку зброю і гаубиці.

Після 11 вечора противник обстріляв позиції українських бійців поблизу Майорського і Першого травня з 152-мм артилерії і 120-мм мінометів.