Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко попросить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити начальника обласного управління Державної автомобільної інспекції Михайла Зленка у зв'язку зі збільшенням кількості ДТП в регіоні. Про це він заявив під час апаратної наради, передає місцеве видання Полтавщина.

"Я ж не просто прошу, а ставлю вимоги. А якщо не відреагує начальник обласного управління ДАІ на те, що стан небезпеки на дорогах Полтавщини останнім часом відчутно зростає (а це пряма його обов'язок і робота), то я буду звертатися до міністра внутрішніх справ з питанням про зняття з посади цього керівника", - сказав Головко.

Губернатор нагадав, зокрема, про останнє ДТП за участю голови Конституційного суду України Юрія Бауліна.

"Я просив з'ясувати, в який час найбільше аварій відбувається - і на цей час збільшити кількість патрулів ДАІ, які будуть профілактично контролювати швидкість руху, втома водіїв, в якому стані водії перебувають за кермом", - сказав Головко, розповівши, що сам не зустрічає у вечірній час жодної машини ДАІ.

Читайте також: Голові Конституційного суду оголосили підозру

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, на автодорозі "Київ-Харків" увечері 26 липня відбулося ДТП, в результаті якого загинуло троє людей. В одному з автомобілів їхав глава КСУ Юрій Баулін, його госпіталізували. За даними МВС, винуватцем ДТП став водій автомобіля, в якому був Баулін.