Співробітники Служби безпеки України затримали чотирьох мешканців Одеської області під час спроби збути велику кількість боєприпасів.

Як повідомляє прес-служба СБУ, боєприпаси потрапили на Одещину з зони проведення антитерористичної операції.

"Співробітники спецслужби вилучили шість гранат РПГ-5 та Ф-1, три гранати для підствольного гранатомета, 200-грамову тротилову шашку з електронним детонатором та майже 8 тисяч патронів різних калібрів", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Російський офіцер привіз на український блок-пост КамАз боєприпасів (фото)

СБУ відкрила кримінальне провадження. Силовики намагаються встановити всіх причетних до організації та функціонування каналу постачання боєприпасів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, на минулому тижні співробітники СБУ затримали в Одесі чотирьох громадян, у яких вилучили п'ять гранатометів, боєприпаси та вибухівку. Лише патронів у них було 15 ящиків.