Сьогодні ситуація на сході країни протягом дня була напруженою.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook cтаном на 18.30, сепаратисти 47 разів порушували Мінські угоди та атакували бійців.

З опівночі, протягом півгодини, з боку окупованої Горлівки, зі 152-мм артилерії бойовики обстрілювали бойові блок-пости військових поблизу селища Курдюмівка, Донецької області.

Близько 01.40 терористи відкрили вогонь по декільком напрямкам. З танку – поблизу Травневого, зі 120-мм мінометів – в районі міста Авдіївка, зі 122-мм артилерії поблизу Опитного.

З мінометів атакували позиції сил АТО біля Мар'їнки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

О 16.20 бандформування активізувалися поблизу населеного пункту Щастя. Протягом декількох годин з напрямку Мілова Гора вони використовують по силам АТО танк та 82-мм міномети.

"Турбуючий вогонь" бойовики вели по населеному пункту Станиця Луганська, Піски, Красногорівка, Опитне, Авдіївка, Миколаївка.

Читайте також: Опублікували фото російських снайперів на Донбасі (фото)

Біля Новомар'ївки, Мар'їнки, Луганського зафіксували роботу ворожого снайперу.

У штабі підтвердили, що українські військові міцно тримають оборону та відповідають російсько-терористичним військам вогнем у відповідь із незаборонених угодами зразків зброї.

Нагадаємо, що сьогодні речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив про те, що за минулу добу на сході загинув один військовий, 12 отримали поранення.