Вчені королівського шпиталю австралійського міста Дарвін з'ясували, що поцілунки, включаючи оральний секс і французький поцілунок, збільшують ризик розвитку раку шиї та голови.

Про це повідомляє Daily Mail.

Фахівці стверджують, що ті люди, у яких діагностували вірус папіломи людини, ризик розвитку злоякісної пухлини підвищується в 250 разів у порівнянні з тими, хто не заражений ВПЛ.

"Якщо подивитися на статистику в США, то 70 відсотків випадків раку шиї та голови пов'язані з ВПЛ. Ці цифри говорять про те, що куріння і алкоголь не є настільки небезпечними, як оральний секс", - говорить професор Махібан Томас.

Вчені довели, що ймовірність захворювання на рак при оральному сексі більше, ніж при постійному палінні або вживанні алкоголю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: "Піна колада" вибирають кокетки, а "Криваву мері" - відповідальні

У жінок і чоловіків однакові шанси захворіти. Існує більше 100 видів вірусу, але лише близько восьми з них підвищують ризик розвитку раку ротоглотки і порожнини рота.

Нагадаємо, що вчені довели,що куріння призводить до шизофренії.