Кабінет міністрів України ухвалив рішення щодо виділення 50 мільйонів гривень Державній міграційній службі на виготовлення карток громадянина України, повідомив прем'єр Арсеній Яценюк.

Таким чином, громадяни України тепер здійснюватимуть безвізові переміщення за всіма міжнародними правилами. Електронна пластикова картка буде діяти разом із внутрішнім паспортом українця.

"Тепер для того, щоб кудись літати без віз, треба, щоб ми, нарешті, виконали всі технічні питання щодо безвізового режиму. В рамках реалізації лібералізації безвізового режиму сьогодні уряд приймає рішення про виділення коштів на виготовлення картки громадянина країни", - повідом Яценюк на засіданні Кабміну.

Читайте також: "Укроборонпром" увійшов до рейтингу 100 найбільших виробників зброї

Прем'єр додав, що електронна картка є ключовим інструментом ідентифікації у ЄС. Кабмін проводить щотижневі наради з виконання технічних пунктів щодо лібералізації безвізового режиму.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще