Майже всі розвинуті країни категорично не рекомендують своїм громадянам візити на Донбас і Крим. Але деякі країни внесли Харківську область до потенційно небезпечних регіонів України.

Уряди країн радять втриматись від необов'язкових поїздок до регіону. А перебуваючи там, мінімізувати свою активність. Інакше кажучи, іноземні експерти вважають Харківську область найбільш небезпечною серед усіх мирних областей України.

До таких висновків прийшли представники Австралії, Нової Зеландії, Франції, Канади, США, Великої Британії та інших країн. Основною причиною таких рекомендацій є вибухи, які останнім часом траплялися у Харкові та невелика активність сепаратиських настроїв.

Читайте також: В Одесі влаштували "сміттєву" люстрацію чиновнику (фото)

Деякі країни, окрім Харківщини, не рекомендують візити у Запорізьку, Одеську, Херсонську та Дніпропетровську області.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно австралійці оприлюднили власний рейтинг безпечних країн світу. Україна опинилася на 12-ому місці з кінця. Росія на дві позиції нижче, а найнебезпечнішою виявилась Сомалі.