У мережі опублікували фотографію голої 22-річної Мерлін Монро.

Як повідомляє The Daily Mail, артистка пізніше просила фотографа Тома Келлі не розповідати, що саме вона зображена на фото і якомога більше засекретити обличчя.

Дівчина тільки починала кар'єру і перебувала у важкому фінансовому становищі. За оголене кольорове фото їй заплатили 50 доларів, хоча потім фотограф продав його за 900 доларів.

В автобіографічній книзі під назвою "Мерилін Монро: Життя, розказана нею самою" вона заявляє, що пішла на такий крок з відчаю.

Фото датується 1949 роком, а в 1952-му журналісти змусили її зізнатися, що на знімках все-таки зображена вона.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У 1953 році Хью Хефнер придбав ліцензію на фото за 500 доларів, і знімок Монро з'явився на першому в історії випуску чоловічого журналу Playboy, який розійшовся тиражем в 50 тисяч екземплярів.

Читайте також: Сукня Монро піде "з молотка" за $ 500 тис

Оригінальні негативи культового знімка були загублені до сьогоднішніх днів. Нещодавно вони були виявлені і включені в експозицію пересувної виставки LimitedRuns.

Нагадаємо, що 19 квітня агент ЦРУ Норман Ходжес зізнався в тому, що за наказом вбивав людей, які несли загрозу для безпеки Америки. Зробив він це перед своєю смертю. Серед убитих агентом людей була і Мерілін Монро.