34-а колона із "гуманітарною" допомогою для Донеччини та Луганщини виїхала в бік російського кордону.

Про це повідомляє "РИА Новости".

"У складі колони понад 100 автомобілів, які везуть понад 1 тис тонн гуманітарних вантажів. Серед них - продукти харчування, медикаменти та навчальна література", - розповів виданню представник Південного регіонального центру МНС Росії.

Читайте також: Ахметов через благодійний фонд легалізував контрабанду - прикордонник

У Москві заявляють, що автомобільними колонами відомства для жителів Донбасу доставили більше 41 тисячі тонн гуманітарної допомоги з середини серпня 2014. Також вони весь час запевняють, що конвої везуть виключно гуманітарний вантаж.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Міністерство закордонних справ України вважає, що Росія направляє на схід України колони зі зброєю та військовою технікою. І що так звані "гуманітарні" конвої є одним із способів підтримки незаконних збройних формувань в Донбасі.

Українська сторона неодноразово заявляла, що прикордонникам не дають повноцінно оглянути вантаж.