На Фіоленті анексованого Криму два п'яних туриста із Російської федерації зірвалися зі скелі. Вони отримали забої та травми.

Про це повідомляє видання "Искра".

За нетверезими постраждалими відправили рятувальний загін. Вони спустились до скелелазам, надали першу долікарську допомогу та, застосовуючи альпіністську техніку, підняли наверх і передали бригаді швидкої допомоги.

Читайте також: Мати і син втопились у Дністрі

Рятувальник та альпініст Юрій Круглов розповів про виїзди пошуково-рятувального загону у гірській місцевості.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Севастопольський берег на багато десятків кілометрів тягнеться у вигляді скельних обривів, що становить небезпеку. 420 виїздів на рік, які робить загін у гірській місцевості міста Севастополя - цей факт говорить сам за себе", - сказав він.

Згідно інформації, у середньому це - 3 виїзди на день.

"Багато випадків, коли люди з необережності падають зі скель. Необхідно не втрачати пильності і не вживати спиртні напої на пляжі, по дорозі до нього і з нього, - підсумував він.