Громадська організація "Маленьке серце з мистецтва" та освітнє агентство Східної Європи DEC Group відкривають у Карпатах безкоштовну арт-резиденцію Chapeau. Вона діятиме для всіх художників, скульпторів, фотографів і керамістів.

Про це пише gazeta.ua.

"Унікальність проекту в тому, що учасники арт-резиденції, подарувавши проекту обов'язкові дві роботи, приєднаються до допомоги ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД дітям Національної дитячої лікарні ОХМАТДИТ", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Вінниці влаштували "забіг у повзунках" (відео)

Пізніше ці роботи стануть частиною програми "АртОбмін", яка міняє предмети мистецтва на життєвонеобхідну допомогу дітям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми плануємо щорічно проводити подібні арт-резиденції в Карпатах. Заявки на участь у наступному році з'являться вже в серпні поточного року. Наша з DEC Group арт-резиденція має одразу кілька цілей", - розповіла керівник ГО "Маленьке серце з мистецтва" Євгенія Смирнова.

До участі в конкурсі, заявки на який можна подати до 4 серпня (на пошту info@smallheartwithart.org), запрошуються художники, скульптори, фотографи, керамісти з України і Молдови.

Взяти участь можуть як відомі майстри, так і молоді автори.

Резиденція діятиме протягом 10-20 серпня.

Переможців оголосять на офіційних сайтах DEC Group і "Маленьке серце з мистецтва" 5 серпня 2015.

Виставка робіт учасників арт-резиденції відбудеться в жовтні.