Суд заборонив 40-річній Морін Куро з міста Белфаст писати будь-які повідомлення про колишнього нареченого та його дівчину соціальних мережах. В іншому випадку жінці погрожує 5 років у в'язниці.

Жінка нещодавно розлучилася зі своїм нареченим Едриеном Макелісі після дев'яти років спільного життя. І зараз Морін постійно пише образливі повідомлення про екс-нареченого та його дівчину Івон у соцмережах.

Після того, як Морін написала повідомлення із дванадцятьма образливим словами, Едріен вирішив покласти цьому кінець. На момент подання позову Морін була вагітною, тому суддя з Белфасту Ліам Макнеллі виніс жінці попередження із випробувальним терміном 4 місяці.

"Звинуватили, що писала з несправжньою сторінки, розповідає Морін. Звідки я знаю, що ці двоє самі не створили ту сторінку, щоб засудити мене?" - коментує цей вирок Морін Куро.

Читайте також: Фанати "Зоряних війн" можуть створювати авторські кросівки Adidas (фото)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер жінка не зможе викладати в інтернеті фото з колишнім нареченим та писати будь-що про нього.