Японський виробник віскі Suntory відправить свій напій на Міжнародну космічну станцію. Компанія хоче перевірити, як відсутність гравітації вплине на витримку напою.

Вчені із Suntory вважають, що перебування у космосі зможе змінити смак напою. Вони хочуть знайти наукове пояснення такому процесу, як витримка алкоголю.

Цей експеримент виробник алкоголю проведе спільно з Японським агентством з дослідження космосу. Вже 16 серпня вони запустять у космос шість бочок віскі. Перша група перебуватиме на космічній станції один рік, друга більше двох років.

Читайте також: NASA показало видовищні знімки нічної Землі (фото)

Раніше шотландці вже відправляли свій скотч у відкритий космос. Пляшка з напоєм повернулася на Землю через рік.

Популярні новини зараз

Дівчина встала на коліно перед відкинутим Огнєвіч Максом Тарапатою: "Пропозиція руки і серця"

61-річний водій помер за кермом після порятунку пасажирів: "відчував" смерть і висадив до ДТП

Тоня Матвієнко подарувала своїй красуні Ніночці поїздку до Єгипту з Арсеном Мірзояном: "Навіщо цей цирк"

Ані Лорак прибралася у пір'я як Філіп Кіркоров дорогою в Україну, але Ігор Кондратюк нагадав її місце: "Хв*йда-тур"

Показати ще

Деякі вчені вважають, що у космосі алкоголь зможе швидше набувати потрібної витримки.