Японський виробник віскі Suntory відправить свій напій на Міжнародну космічну станцію. Компанія хоче перевірити, як відсутність гравітації вплине на витримку напою.

Вчені із Suntory вважають, що перебування у космосі зможе змінити смак напою. Вони хочуть знайти наукове пояснення такому процесу, як витримка алкоголю.

Цей експеримент виробник алкоголю проведе спільно з Японським агентством з дослідження космосу. Вже 16 серпня вони запустять у космос шість бочок віскі. Перша група перебуватиме на космічній станції один рік, друга більше двох років.

Читайте також: NASA показало видовищні знімки нічної Землі (фото)

Раніше шотландці вже відправляли свій скотч у відкритий космос. Пляшка з напоєм повернулася на Землю через рік.

Популярні новини зараз
ТЦК вимагає сувору звітність: чекають дані на людей та машини Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

Деякі вчені вважають, що у космосі алкоголь зможе швидше набувати потрібної витримки.