Японський виробник віскі Suntory відправить свій напій на Міжнародну космічну станцію. Компанія хоче перевірити, як відсутність гравітації вплине на витримку напою.

Вчені із Suntory вважають, що перебування у космосі зможе змінити смак напою. Вони хочуть знайти наукове пояснення такому процесу, як витримка алкоголю.

Цей експеримент виробник алкоголю проведе спільно з Японським агентством з дослідження космосу. Вже 16 серпня вони запустять у космос шість бочок віскі. Перша група перебуватиме на космічній станції один рік, друга більше двох років.

Читайте також: NASA показало видовищні знімки нічної Землі (фото)

Раніше шотландці вже відправляли свій скотч у відкритий космос. Пляшка з напоєм повернулася на Землю через рік.

Популярні новини зараз

Головне за день п'ятниці 20 вересня: скасування субсидій, підніжка Авакову і новий спосіб розмитнення "євроблях"

Верховна Рада ухвалила держбюджет на 2020 рік у першому читанні: подробиці

Кардинальні зміни в ЗНО: коли чекати і як готуватися одинадцятикласникам

Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі

Показати ще

Деякі вчені вважають, що у космосі алкоголь зможе швидше набувати потрібної витримки.