З будівель Харківської обласної державної адміністрації та Харківського окружного адміністративного суду евакуюють людей через повідомлення про мінування.

Харківська міліція отримала інформацію про вибухівку в приміщеннях від аноніма близько полудня, повідомляє прес-служба МВС.

"На даний час на місцях подій працюють вибухотехніки та співробітники слідчо-оперативних груп Жовтневого та Київського районних відділів міліції. Проводиться евакуація громадян", - сказано у повідомленні.

Відзначимо, сьогодні у Харківському окружному адміністративному суді має відбутися засідання щодо звернення партії "Опозиційний блок" з вимогою визнати протиправним і скасувати рішення управління юстиції про відмову в реєстрації її обласної організації.

Читайте також: У Харкові розтрощили офіс "Партії регіонів" (фото, відео)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні у Харкові на вулиці Скрипника група невідомих осіб закидала офіс "Партії регіонів" петардами і камінням.