Державна фіскальная служба порахувала кількість правопорушень за останні місяці.

Як повідомляє Кореспондент, перший заступник голови відомства, начальник податкової міліції Сергій Білан повідомив про самий резонансний випадок - затримання чотирьох танкерів з нафтою в Миколаївській області.

"За останні три місяці найбільш вагомі, акцентні операції: виявлено та заарештовано в порту "Очаків" 4 танкера з нафтопродуктами. Виявлено п'ять нелегальних НПЗ, на кожному приблизно 1,2-1,5 тисяч тонн нелегальної продукції нафтопереробки (ДП, бензин)", - сказав він.

Чиновник підкреслив, що серед порушень також виявлено незаконні спиртові заводи Чернігівської області, на яких вилучили кілька тонн нелегальної продукції.

Читайте також: Держава може продати свою частку в "Укрнафті"

Нагадаємо, що технологічну нафту "Укртранснафти" повністю використовують для виробництва палива для потреб українських військових, які відстоюють територіальну незалежність на Донбасі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

22 липня новим головою "Укрнафти" став британець Марк Роллінз. Його призначення підтримали і "Нафтогаз", і співвласник "Привату" бізнесмен Ігор Коломойський.