Депутати Миколаївської обласної ради прийняли рішення, згідно якому аеропорт "Миколаїв" стане комунальною власністю громади Миколаєва. Підприємство було спільною власністю територіальних громад області.

Міська рада створює спеціальну групу, яка буде займатися оформленням усіх необхідних документів для прийняття у свою власність підприємства "Міжнародний аеропорт Миколаїв". Процес передачі власності буде безкоштовним. Рішення змінити форму власності підприємства депутати прийняли з метою виведення його з кризи.

Також міська влада ухвалила рішення про надання підприємству коштів у розмірі 1,5 мільйони гривень для часткового погашення боргу перед працівниками. Борги по заробітним платам складають 2,8 мільйони гривень, а з урахуванням усіх податків 4,7 мільйонів.

Читайте також: На семи підприємствах Рівненщини вилучили тонну бурштину

Про наміри передати аеропорт у міську власність через борги повідомляв губернатор Миколаївської області Вадим Меріков. Загальна сума заборгованості підприємства складає більше 30 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще