Юна британська школярка Ніколь Барр володіє інтелектом вище IQ Альберта Ейнштейна і Стівена Хокінга. Показник коефіцієнта інтелекту 12-річної дівчинки досягає 162 балів, що на 2 бали більше IQ геніальних фізиків, пише видання The Daily Mirror.

"Вона дуже, дуже працьовита. Після навчання вона залишається у групы продовженого дня і досі не пропустила жодного дня", - розповіла мама Ніколь.

У майбутньому дівчинка хоче стати педіатром.

Батько Ніколь радий тому, що навколо імені його дочки піднявся галас:

"Це добре, що ми опинилися в новинах, можливо, щось зміниться на краще. Це говорить про те, що неважливо, звідки ти, будь-яка людина може виявитися володарем блискучого академічного розуму".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Мексиканська художниця-самоук створює захоплюючі малюнки (фото)

Ніколь може вирішувати завдання, які не під силу її однокласникам. Крім того, вона відвідує театральні класи і скоро візьме участь у постановці за Шекспіром.

У звичайної людини рівень IQ складає 100 балів. Якщо показник перемахне позначку в 140 балів, говорять про геніальності.