У зоопарку "Тайган", що в Белогорські, туристи нагодували тюленя целофановим пакетом. Це призвело до смерті тварини.

"У нас до будь-яких тварин можна дотягнутися. Але наші люди просто невиховані, не розуміють, що тюлень бананами не харчується, пакетами не харчується, що це смертельно небезпечно для нього. До кожної тварини не приставиш же співробітника" - передає слова директора парку Олега Зубкова АН – Крим.

У зоопарку вирішили, що потрібно захистити тварин від туристів. А також придумали підвищити ціну на рибу, якою годують звірів.

Читайте також: Для в'їзду в Крим іноземним ЗМІ видаватимуть спецпропуски

"Якщо рибу продавати по 100 рублів, то її швидко розкуплять і згодують тюленям. Тоді рибу перестануть купувати і людині, що продає її, там сидіти начебто вже немає сенсу. А якщо людини-доглядача немає, то деякі наші відвідувачі починають годувати тюленів бананами, кидати в басейн різні предмети, пакети, серветки синтетичні й так далі", – говорить директор.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще