Жителів Троєщини вразила поведінка нових працівників патрульної служби. Сьогодні в будинку № 98/29 на вул. Бальзака сталася пожежа. Першими на місце приїхали поліцейські, загасили вогнегасниками вогонь, а вже за деякий час з'явилися рятувальники.

"Я мешкаю в будинку навпроти. Але бачила, що загорівся коридорний балкон на 9-му поверсі. Це сталося близько десятої ранку. Поліцейські із номером машини 0742 дуже швидко приїхали, все загасили, а місцеві жителі їм охоче допомагали – носили з квартир у відрах воду. Наша поліція знову молодці!", - розповіла "Знай" Алла з Троєщини.

Читайте також: Патрульною поліцією задоволені понад 80% киян (ексклюзив)

Коли рятувальні машини заїхали у двір, гасити вже було нічого.

"Робота нової служби і полягає в тому, аби допомагати в будь-яких ситуаціях, навіть таких де немає явних правопорушень. Вони вже штовхали заглухлий автомобіль чоловіка, який застряг посеред вулиці. Допомогли відбуксувати інше авто, причепивши трос до своєї машини. Днями врятували життя чоловіку в Голосіївському районі. Він розбив кіоск та поранився. До приїзду медиків поліцейські зупинили серйозну артеріальну кровотечу на нозі. Від втрати крові чоловік міг померти. Також, були випадки, коли нові патрульні переводили людей через дорогу та носили сумки", - каже спікер МВС Артем Шевченко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він додає, що до патрулів можна звертатися за будь-якою допомогою, в тому числі і побутовою. Наприклад, якщо на дереві застряг кіт.