Голову селищної адміністрації Коктебеля Ростислава Сторожика сьогодні вранці знайшли повішеним у ванній котеджу, де він проживав.

Смерть Сторожика може бути пов'язана з криміналом, повідомляє "Кримінформ" із посиланням на джерело з оточення мера.

"Ми думаємо, що його все-таки повісили, бо він вчора ввечері ще вів активну діяльність, ходив з начальником поліції і явно не збирався вішатися. Я думаю, це не просто самогубство, там буде кримінальна справа", - відзначило джерело.

Повідомляється, що Сторожик проживав в одному з котеджів пансіонату "Примор'я".

Близько 10 години ранку його знайшла повішеним у ванній дружина. Вона витягла чоловіка з петлі, коли той ще був живий. Але врятувати життя Сторожика не вдалося. На думку джерела, має місце як мінімум доведення до самогубства.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: У Харкові затримали геммолога-хабарника

Правоохоронні органи поки не підтвердили смерть Сторожика, а в кримському уряді відмовилися коментувати інформацію.

Сторожика призначили на посаду голови Коктебельської селищної адміністрації розпорядженням адміністрації Феодосії від 28 квітня 2015 року.