На Закарпатті під час затримання підозрюваного в скоєнні крадіжок останній вчинив опір правоохоронцям. 32-річний чоловік покусав чотирьох офіцерів міліції.

Про це у прес-службі МВС.

За інформацією відомства зловмисник, який перебував у місцевому таборі, під час затримання став чинити опір і намагався втекти. Коли його наздогнали, то він несподівано накинувся на міліціонерів і став їх кусати.

У результаті четверо офіцерів отримали укуси передпліччя, рук, грудей та живота.

Крім того, під час затримання зловмисника на місце події прибігло близько двох десятків мешканців табору й стали чинити опір правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Вони почали кидати каміння в міліцейський автомобіль і намагались його перекинути. Аби припинити хуліганські дії, один із міліціонерів дістав табельну зброю й вистрелив у повітря", — повідомили у МВС.

Як повідомили у прес-службі, підозрюваного затримали й доставили у Свалявський райвідділ міліції. Далі повезли на експертизу в обласний наркодиспансер в Ужгород.

Читайте також: Ізраїльський злодій повернув вкрадене 20 років тому

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Міліція встановлює коло осіб, які були учасниками подій в таборі.

За даним фактом також призначено службове розслідування щодо дій самих правоохоронців.